Qware Multi-Connect

 

 Qware Multi-Connect

Qware richt zich met Multi-Connect op gebruiksgemak. Met Multi-Connect van Qware kun je met één muis meerdere devices bedienen. Je switcht simpelweg van device met één druk op de knop. 

 

Wat is Multi-Connect?

Multi-Connect houdt eigenlijk in dat je meerdere apparaten tegelijk kunt bedienen met een enkele muis of toetsenbord. Dit is mogelijk door verschillende verbindingen tot stand te brengen met verschillende apparaten. Denk bijvoorbeeld aan een Bluetooth 3.0, Bluetooth 5.0 en een 2.4GHz USB-dongel verbinding. Met een druk op de knop van jouw muis of toetsenbord kun je wisselen van verbinding waardoor je telkens een ander apparaat kunt bedienen. Deze techniek werkt met iOS-, Mac-, Windows- en Android-apparaten. 

multi device qware

Waarom Multi-Connect?

De slimme omschakeling tussen Bluetooth 3.0, 4.0 en 2.4 GHz zorgt voor een stabiele draadloze verbinding tot 10 meter. Ook blijft uw muis nog steeds volledig functioneel, ongeacht een USB-poort tekort of het verlies van de 2.4GHz wifi dongel. Multi-Connect van Qware is de wireless-technologie voor automatische koppeling en volledige compatibiliteit. Met Qware Multi-Connect is uw device compatibel met al uw apparaten die Bluetooth 3.0 of hoger ondersteunen of gebruik simpelweg de 2.4GHz USB-dongel.

 qware.nl